2013 m. gegužės 18 d., šeštadienis

Gruzija apsigynė, o ką darysime mes?

I proud to be Georgian! I will defend with my life, my culture and religion from any illness!..
In Georgian never been any gay parade and will not be ever!

 
Išraiškingas youtube komentaras pažymintis, jog ne visos tautos palaužtos mirties kultūros propagandos. Gruzinų tauta davė ryžtingą atkirtį 2013.05.17 bandžiusioms įvykti pederastų eitynėms. Vietinė iškrypėlių organizacija "Tapatybė" planavo padaryti pirmąjį Gruzijoje sutrikusios lytinės tapatybės veikėjų paradą ir tuom užsidirbti riebų pliusą prieš "kolegas" vakaruose. Bet, matyt, neįvertino šios išdidžios Kaukazo tautos vyrų karingumo. Į vietinių šventikų kovos kvietimą atsiliepė tūkstančiai vyrų.
Šie žmonės žino kaip reikia kovoti už savo vertybes.
 Homoseksualai, skubos tvarka, bandė pakeisti savo maršrutą, bet karštų Gruzijos džigitų taip paprastai neapmausi:)





 Nors policijos buvo gan nemažai, bet ji liko bejėgė prieš žmonių ryžtą. Gruzinai, ją tiesiog nustūmė. Be jokių dvejonių, be rypavimų ir amžinos baimės (kaip pas mus).
 Labai nustebino tokia pagarba jų šventikams. Nors nieko nuostabaus, mane irgi sužavėtų kai dvasiškas tėvas ne tik graudžiom kalbelėm mane rojumi gundytų, bet ir pats, asmeniniu pavyzdžiu, rodytų kaip reikia kovoti už rojų žemėje. Už savo tiesą ir tūkstantmetes vertybes.

Mozę primenantis šventikas - karys:)

Dvasiškieji tėvai pirmose gretose.
 Gruzijos policija, matydama jog neatlaikys pasipiktinusios minios spaudimo, skubos tvarka iškrypėlius nusiuntė į iš anksto užsakytus  autobusiukus. Siaubo apimti vietiniai ir garbingi užsienio sodomistai gūžėsi autobusiukuose. Kažkas neįtikėtino! Tiek pinigų skiriama smegenų plovimui, bet, pasirodo, yra tautų, kurios dar išlaiko stuburą, siaubas!


 Visą tos dienos įvykių eigą galite apžvelgti paspaudę ant šių žodžių.

 Žinoma, atsiras daugybę verksnių, kurie rypaus, jog čia smurtas, taip negražu, jie irgi žmonės... Taip, smurtas yra kraštutinė priemonė, veiksmas kurį naudoji tada kai išsenka taikus dialogas. Kai tavo žodžių, tavo nuomonės, niekas neklauso. Gali parašyti nuostabiausius straipsnius, kupinus aukščiausio lygio faktų, gali suorganizuoti balsavimus tiesioginiame eteryje, kuriuose triuškinamą persvarą pralaimės mirties kultūros propaguotojai, bet tai nieko nekeis. JIE vis tiek, buldozerio principu, įvedinės savas taisykles ir palengva indoktrinuos visuomenę.

Skaičiukai rodo realią situaciją.
Pasaulis pagal JUOS.
 Ką mums daryti? Nustoti ignoruoti tą reiškinį. Atsisakymas matyti problemą, tos problemos neišsprendžia, tai lyg raudonas kilimas, kuriuo tas blogis keliaus į jūsų vaikų širdis. Reikia, tiesiog, nustoti kažko bijoti. Ką mums padarys už tiesos sakymą? Visus nuteis? Nepajėgs. Masė drąsių vyrų ir moterų, kurie kovoja už savo įsitikinimus yra sunkiai įveikiamas reiškinys. Nesakau, jog reikia pulti fiziškai susidoroti, bet mes turime, ne, mes PRIVALOME aiškiau reikšti savo poziciją. Užkirsti kelią bent mažiausioms tos šlykščios seksualizuotos ideologijos apraiškoms. Blokuoti jų eisenas, masiškai rinkti į mitingus UŽ tradicinę ir vienintelę šeimą bei siekti tai įteisinti konstituciškai.
 NE homoseksualų eitynėms Lietuvos miestų gatvėse.
NE juvenalinės justicijos įteisinimui Lietuvoje!

10 komentarų:

  1. Stai kokie vieningi, lietuviai nebent pavydeti gali. Ir sitoks kiekis zmoniu nepralaimes niekada. O lietuviai bailiai

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau esmė autoritetų trūkumas. Jei autoritetai kvies ir patys rodys pavyzdį tai ir kiti paseks.

      Panaikinti
  2. Žiūrėjau ir galvojau - kaip seniai šlykštėjausi minia...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nemielas anonime, jei šlykštiesi minia, kuri yra sudaryta iš žmonių, tai šlykštiesi ir pačiais žmonėmis.

      Panaikinti
    2. Gerai pasakyta, Mariau. Ar yra kur nors organizuojama grupes zmoniu, kad sustabdyt, isvaikyt gay-parada lietuvoje? As yra norinciu tam pasipriesint, panasiai kaip Gruzinai tai padare?

      Panaikinti
    3. Kažko labai aiškaus ir konretaus tai nėra. Tiesiog vis daugiau organizacijų bei piliečių pradeda duoti atkirtį šiai nesveikai propagandai.
      Mes facebook'e
      https://www.facebook.com/pages/NE-homoseksual%C5%B3-eityn%C4%97ms-Lietuvos-miest%C5%B3-gatv%C4%97se/334505429997884

      Panaikinti
  3. Teisingai pasielge...isrukyti sias velnio seklas reiktu...

    AtsakytiPanaikinti
  4. na,sankcionuoti smurta tikrai nedera.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinoma nedera, bet ar dera mindžioti žmonių vertybes?

      Panaikinti
    2. tegul tie padugnes varo gyventi i kokia sala ir negaus per galva,kas neaisku?

      Panaikinti