2015 m. liepos 1 d., trečiadienis

Kauno tautininkų pareiškimas

Publikuota Kaunotautininkas.lt
Kauno tautininkai
2014 m. gruodžio 23 d. 22:04

Sparčiai artėjant rinkimams į Kauno miesto savivaldą, mūsų nariams vis dažniau tenka sulaukti klausimo „ar Jūs eisite į rinkimus?“.Galim atsakyti paprastai – taip, mes eisime. Tiesa, ne savu sąrašu, bet kooperuojamės su kitais garbingais kauniečiais, jog bendromis jėgomis galėtume pasiekti geresnio rezultato. Nutarėme, jog žodis vienybė neturi būti tik tuščia deklaracija ir atmetus savo siauras ambicijas suremti pečius su mūsų mielam Kaunui gero linkinčiais visuomenininkais.
 
Sąrašas, su kuriuo mes eisime į 2015 metų Kauno savivaldos rinkimus, yra visuomeninis komitetas „Gintauto Labanausko komanda „Dirbam Kaunui““. Rinkiminio komiteto lyderis ir kandidatas į Kauno merus – Gintautas Labanauskas. Visapusiškai remiame sąrašą bei kandidatą į merus ir kviečiame taip pat pasielgti mūsų bičiulius ir rėmėjus Kauno mieste.
 
Bendru sutarimu nutarėme deleguoti keturis Kauno tautininkus į visuomeninį komitetą „Gintauto Labanausko komanda „Dirbam Kaunui““. Trumpai juos ir pristatysime.
 
Šeštu sąrašo numeriu eina Tautininkų sąjungos Kauno skyrių sueigos pirmininkas Marius Jonaitis, kuris yra ir Tautininkų sąjungos tarybos narys. Išrinktas K. Baršausko seniūnaitijos seniūnaičiu bei Dainavos seniūnijos bendruomenės tarybos nariu. Taip pat yra Šaulių sąjungos narys, aktyvus visuomenininkas. Dalyvavo žemės išsaugojimo Lietuvos piliečiams referendumo iniciatyvoje bei įvairiose pilietinėse ir socialinėse akcijose.
 
Šešiolikta sąraše įrašyta Ona Delonienė. Kauno tautininkų sueigos valdybos narė. Eigulių bendruomenės tarybos narė, dviejų ansamblių kuratorė ir vieno vadovė. Septynių knygų autorė, gavusi Los Andželo (JAV) mecenato apdovanojimą už romanų trilogiją/ Stasio Bataičio. Aktyvi visuomenininkė ir žemės išsaugojimo Lietuvos piliečiams referendumo dalyvė.
 
Dvidešimt pirmas numeris – Tomas Skorupskis. Lietuvių tautinio jaunimo sąjungos (LTJS) buvęs ilgametis Kauno skyriaus pirmininkas ir sąjungos tarybos narys. Tautininkų sąjungos tarybos bei Kauno tautininkų sueigos valdybos narys. Taip pat priklauso Lietuvių tautiniam centrui. Vasario 16 eisenų Kaune organizatorius, aktyvus visuomenininkas, įvairių socialinių akcijų iniciatorius. Daug prisidėjo žemės išsaugojimo Lietuvos piliečiams referendumo iniciatyvoje.
 
Dvidešimt septintu numeriu įrašytas Romualdas Zubinas. Dainavos skyriaus narys. 1941 metų tremtinys, priklauso politinių kalinių ir tremtinių sąjungai. Aktyvus visuomenininkas, Žemaičių bendrijos, Kauno m. Dainavos seniūnijos pilietinės bendruomenės centro, folklorinio ansamblio "Brydė" narys. Geofizikas ir proistorikas, knygų autorius.
 
Mes pasiruošę dirbti Kaunui, jog jis taptų toks, koks ir privalo būti – tvarkingas, augantis bei patrauklus miestas tiek jaunimui, dirbantiesiems, tiek ir garbaus amžiaus senjorams. Linkime kauniečiams gerų, jaukių švenčių ir laimingų naujųjų metų.
 
Pagarbiai,
Kauno tautininkai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą