2015 m. liepos 1 d., trečiadienis

Su simboline diena, bendražygiai!

Publikuota Kaunotautininkas.lt
Marius Jonaitis
2013 m. gruodžio 17 d. 22:03

Gruodžio 17 diena mums simbolizuoja tiek praeitį, tiek ir ateitį. Praeitis, be abejo, šlovinga, nes drąsūs vyrai 1926 metų Gruodžio 17 dieną žinojo ką reikia daryti, kai šalį užvaldo antivalstybiniai reakcingi gaivalai. Gruodžio perversmas davė pamatus tautinei valstybei be kurių nebūtų ir 1990 metų Kovo 11-osios.
 
2011 metų Gruodžio 17 diena žymi ateitį. Kartų kaitą bebaigianti išgyventi tautininkų sąjunga sugrįžo į politinį gyvenimą. Tiesa, ne su triukšmu, ne stulbinančiais rezultatais, bet palengva auga ir daro vis didesnę įtaką. Natūralu, kitaip ir būti negali, nes yra vienintelė partija Lietuvoje, kurios tikslas Lietuvoje bei emigracijoje gyvenančios lietuvių tautos interesai. Tai yra mums svarbiausia. Lietuviška žemė, lietuviškas kraujas ir lietuviška garbė. Lietuvio ateitis Lietuvoje. Tai yra daug svarbiau už sutartis su įvairiomis organizacijomis bei daug svarbiau nei abejotinos vertės integracija į viršnacionalines struktūras.
 
Nepaisant nacionalizmo nurašinėjimo, marginalizavimo ir kreivų etikečių lipdymo, vienadienių bendražygių atbyrėjimo, partija vis tiek sugeba augti bei pritraukti patriotišką ir iniciatyvų jaunimą. Tai nuteikia optimistiškai, nes nė viena partija nesugeba taip stiprėti neturėdama jokių finansinių injekcijų iš šalies, o veikdama vien iš savo vidinės energijos.
 
Sveikinu visus tautininkus, tiek partinius, tiek ir nepartinius, bet idėjiškai save priskiriančius jais su šia svarbia patriotams diena. Telkimės, kovokime ir vilties nepraraskime. Mes laimėsime, mes atkursime Lietuvą.
 
Lietuva - lietuviams, lietuviai - Lietuvai.
 
Marius Jonaitis, Kauno tautininkų pirmininkas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą